Welkom op mijn vernieuwde website!

2015, Acryl
Na lang nadenken heb ik toch mijn website vernieuwd, omdat ik de opmaak van mijn oude website wat oubollig vond en ik graag de website als een soort ‘blog’ wil hebben, zodat alles simpel onder elkaar staat en nieuwe illustraties of updates meteen bovenaan komen te staan.

Als je onderaan op het plustekentje klikt, kun je daar de zoekfunctie en categorieën (in dit geval gebruikte materialen) vinden.

Jesse

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s